· 

BACA-Bikers Against Child Abuse

 

 

Gisteren was ik, op uitnodiging van B.A.C.A (Bikers Against Child Abuse), met mijn gezin bij; '100 miles for BACA'

 

 

 

 

Prachtige mensen die doen wat wij niet kunnen of mogen. Wat een kanjers! 7×24×365 dagen per jaar. Kijk even op de website; als je hulp nodig hebt, meer wilt lezen of als jij motor rijdt en je aan wilt sluiten. 

 

'Bikers Against Child Abuse (B.A.C.A.) bestaat met de bedoeling een veiliger omgeving te realiseren voor misbruikte en mishandelde kinderen. Wij bestaan uit een grote groep bikers die kinderen de kracht wil geven niet bang te zijn voor de wereld waarin ze leven. Wij staan klaar om onze beschadigde vrienden te ondersteunen door ze te betrekken bij een bestaande verenigde wereldwijde organisatie. Wij werken samen met lokale en landelijke groepen en instanties die al kinderen beschermen. Wij willen duidelijk laten weten aan ieder die betrokken is bij een misbruikt of mishandeld kind, dat dit kind tot onze organisatie behoort en dat wij bereid zijn om fysieke en morele steun te geven door het kind op te nemen in onze organisatie en door onze fysieke aanwezigheid. Wij staan klaar om deze kinderen te beschermen tegen verder misbruik of mishandeling. Wij veroordelen elk gebruik van geweld en intimidatie in elke vorm en tegen ieder persoon. Maar als de omstandigheden zich voordoen dat wij de enige hindernis zijn die verhindert dat verder geweld gebruikt wordt tegen een kind, dan zijn wij bereid deze hindernis te zijn. Neem de tijd en kijk rond op onze website voor alle informatie.'

 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0