· 

Lastmanstanding 201823 Juni deden Dylan en ik mee aan Lastmanstanding voor de Mind young academy van Wij zijn Mind.
Dit jaar is het ons beiden gelukt om de maximale 6 uur te staan. Er is meer dan 50.000 euro opgehaald!

Dylan zijn motivatie was als volgt;

Nu sta ik op voor anderen! 

Dylan: "Toen ik 11 was kreeg ik de diagnose ptss, inmiddels ben ik al een aantal jaren hersteld en is de diagnose eraf (ja dat kan echt).
Als ik terugdenk waren de reacties van anderen (kinderen en volwassenen) minstens net zo erg en pijnlijk als de ptss. Aan de andere kant waren het mijn familie en de vrienden die bleven, of later in mijn leven kwamen, die me erdoor sleepten. Toen mocht ik van mensen soms niet vertellen over wat er gebeurd was of over de ptss praten. Ik deed het toch en doe het nog steeds. Nu om anderen te helpen! Je bent niet alleen, hebt niets verkeerds gedaan en hoeft je nooit te schamen!"

Zijn pagina kun je bekijken via de link;

Onze gezamelijke motivatie (team in-unity);
Ieder kind moet zichzelf mogen zijn, zich veilig voelen en gewaardeerd. Het is nu tijd om op te staan voor onze kinderen. Veel kwetsbaarheden in kinderen zijn het gevolg van ons handelen, met oa preventie kan veel hiervan voorkomen worden. Wanneer kinderen die psychische kwetsbaarheid ontwikkeld hebben is er weer die maatschappij, weer die oordelen, weer die volwassenen die wel of niet met goede bedoelingen beslissingen over je nemen, een oordeel hebben. Die leeftijdsgenoten die (vaak gevoed door het voorbeeld van volwassenen) buitensluiten, een mening hebben, iets raar vinden. Hoe gaaf is het wanneer dit in de klas besproken kan worden, om er achter te komen dat er veel meer zijn die zich voelen zoals jij! Dat je, je niet hoeft te schamen, niet alleen bent, dat je erbij hoort! Dat je hulp mag vragen en vooral dat je een stem hebt! Hoeveel kracht geeft dat?! Wanneer al die stemmen gaan klinken en verbinden, de stemmen van de jeugd nu en de stemmen van de volwassenen om hen heen die het kind in hen laten spreken, dan...............dan gaan er zoveel mensen helen dat we een mooiere toekomst creëren.

Het doel? 
Met elkaar een zo hoog mogelijk bedrag ophalen voor de MIND Young Academy: een scholenproject om psychische problemen bespreekbaar te maken in de klas. Lees hier meer over de MIND Young Academy.