Het afgelopen jaar werd de mini-workshop 'Een trauma heb je niet alleen' aangeboden aan diverse partijen. WMO- consulenten, (jeugd) hulpverleners, studenten, ervaringsdeskundigen, gemeenten, bewindvoerders, medewerkers van woningbouwverenigingen en velen anderen gingen u voor.

 

Deze workshop wordt in overleg met u samengesteld, afhankelijk van uw doelgroep en wensen. De training 'Een trauma heb je niet alleen' is hierbij uitgangspunt.

 

Op verzoek van 'Stichting voor Ons' is er een workshop ontwikkeld specifiek voor slachtoffers van mishandeling en seksueel misbruik;

'Workshop voor lotgenoten en naasten;

'Een trauma heb je niet alleen'! Wat is trauma en hoe kan het jou in je relaties beïnvloeden, hoe beïnvloedt het de ander? Je gezin, vrienden, collega's, professionals. In een veilige sfeer kijken we naar een stukje theorie maar vooral naar de praktijk. Veel traumatische gebeurtenissen waren relationeel en juist die relaties met anderen zijn bij zoveel mensen nog heel lang na gebeurtenissen de bron van heel veel pijn terwijl het juist de basis kan zijn om te kunnen helen.

'Een trauma heb je niet alleen'' en helen doe je samen!

Deze workshops worden mede mogelijk gemaakt door Fonds slachtofferhulp en het ‘projectteam opvolging aanbevelingen Commissie de Winter (ministerie van VWS en het ministerie van J&V)