Commentaren: 4 (Discussie gesloten)
 • #4

  Jolanda (vrijdag, 10 september 2021 22:45)

  Twee jaar na mijn melding bij de Commissie de Winter in 2017 (geweld in een doveninstituut) heb ik Amber Hall voor het eerst ontmoet. Bij de Stichting Voor Ons gaf zij een lezing over de effecten van jeugdtrauma’s. Dat was zo herkenbaar. Al vele jaren zocht ik hulp maar de gesprekken en behandelingen bij de GGZ hielpen niet! Er is gebrek aan tijd, kennis en expertise om vele traumatische gebeurtenissen en de complexe gevolgen daarvan te bespreken, te begrijpen of op te merken. Ik gaf het op nadat ik.me weer niet begrepen voelde. Twee jaar na haar lezing heb ik Amber om hulp gevraagd. Zij heeft een open, geduldige en warme persoonlijkheid en heeft die kennis en expertise wel. . Samen hebben we de hulpvraag kunnen formuleren en kon zij ook een team aanwijzen die mij daarin het beste helpen kan. Er is nog een weg te gaan maar met de ervaring en intensieve begeleiding van dat team heb ik weer hoop. Ik ben dankbaar Amber te zijn tegengekomen en dat zij me de weg naar heling heeft gewezen. Dat wens ik iedereen toe die als gevolg van complexe trauma’s: het; ‘Overleven’ proberen te veranderen in: LEVEN.

 • #3

  Indaba (donderdag, 06 mei 2021 13:17)

  Ik kom even op bezoek . Om te kijken te voelen en te beleven,dat er nog mensen zijn die ons weeskinderen begrijpen en medeleven tonen.Amber is daar 1van, je voelt haar warme mantel van liefde en mededogen ook voel je haar rust en geduld kortom alles wat je wenst bij iemand die jou kan helpen waar je dat zelf niet kan of nog niet kunt. Ik wens alle bezoekers het geluk en de liefde toe waarnaar ze opzoek zijn . Vrede met jullie. Indaba (mijn volk). Amber bedankt �� voor alles wat je voor ons betekent, en betekent hebt. Dat je veel liefde kracht en energie mag blijven ontvangen.

 • #2

  Brigitte Lommers (zondag, 15 april 2018)

  Ik ontmoette Amber voor het eerst live tijdens het seminar van B.A.C.A. in november 2017. Ik heb in februari 2018 voor het eerst met haar mogen werken. Wat een genoegen was dit! Zij is open, verbindend, bevlogen en heeft de kennis in huis als professional om dit krachtig neer te zetten. Openlijk praten over je pijn en onmacht als moeder, dat is niet niks. Amber, je bezit het talent om dit te doen op een wijze dat de toehoorder voelen en zien wat nodig is om er doorheen te komen. Want dat jij alleen en samen met je zoon en de rest van je gezin, enorm hard heb gevochten om te staan waar jullie nu staan, moge duidelijk zijn. Ik werk nog graag veel met je samen.

 • #1

  Ginny Krijgsman (vrijdag, 23 maart 2018 21:17)

  Ik heb Amber Hall ontmoet tijdens de masterclass 'Treating the traumatized child and family: from a family perspective' gaf samen met Scott Sells. Haar ontwapende eerlijkheid in combinatie met haar professionaliteit zorgde voor een veilige sfeer in de groep. Hierdoor durfden ook de professionals zich te laten zien.