"Van een jong kind tot een volwassene, iedereen kan met behulp van kennis en bewustwording de voor hem of haar juiste keuzes maken. Jij  bent de expert over je zelf en jouw leven! Met  kennis, 'tools' en waar nodig ondersteuning pak je vol vertrouwen de regie over je herstelproces."

Amber Hall

 Amber Hall.

Na eerst 23 jaar jaar werkzaam te zijn geweest binnen de reguliere (jeugd) hulpverlening besloot ik mij, vanwege mijn eerdere ervaringen met Ptss binnen mijn eigen gezin, te specialiseren in; toxische stress, trauma en Ptss en heb ik In-Unity opgericht.

 

Door de prachtige mensen die op mijn pad kwamen heb ik mij verder gespecialiseerd in; institutionele traumatisering, een (eco) systemische benadering van trauma en school gerelateerd trauma. De traumatische  gebeurtenis(sen) kunnen we niet meer weghalen maar het is mijn missie om de mogelijke gevolgen hiervan te helpen voorkomen/helen door kennis en bewustwording te bieden aan de mensen zelf en de mensen om hen heen. Autonomie, Verbinding en respect zijn voor mij het allerbelangrijkst! 

 

Ik heb en had verschillende functies mbt langdurige (toxische) stress, trauma en Ptss, waaronder; bestuurslid, voorlichter en coach bij 'Stichting Meforyou', project ondersteuner en begeleider bij de 'Ptss-Challenge' en hulpverlener/ambassadeur bij 'Stichting voor Ons'.

 

Ik geloof in de eigen kracht  en het zelfhelend vermogen van ieder mens en zie hoe deze eigen kracht door de huidige manier van kijken naar; ons zelf, elkaar, kinderen, ouders en trauma vaak verzwakt raakt en wordt ondermijnd. 

 

Voor vragen en/of overleg neem gerust contact met me op.

Warme groet

 Amber